Øker etter gårsdagens inngang

I går ble det kjent at TT International dukket opp som shorter i Norwegian. TT International hadde da 737.657 short-posisjoner, noe som tilsvarer 0,54 prosent av totale aksjer i Norwegian.Dagens lister fra Finanstilsynet viser at TT International har økt ytterligere. Kapitalforvalteren har tidligere shortet Norwegian og har vært inn og ut siden august 2017.I dag kommer det frem at selskapet har økt posisjonen med ytterligere 300.000 aksjer. Andelen har nå økt til 0,76 prosent.TT International har truffet bra på short i Norwegian. Datoen for inngangen på 737.657 short-posisjoner opplyses til å være 29. juli. Da stengte Norwegian i 43,34 kroner. I går falt aksjen tilbake til 40 kroner og forvalteren økte beholdningen.Det vil si at avkastningen var 2,5 millioner kroner på én dag fra 29. juli til 30. juli.