Onsdag kom tallene - torsdag ropes det selg

I går la Norwegian Finans Holding, morselskapet til Bank Norwegian, frem sine kvartalstall. Selskapet fikk et resultat etter skatt på 474,7 millioner kroner i årets 2. kvartal, mot 482,8 millioner kroner i fjor.Netto renteinntekter ble på 1.178,7 millioner kroner, en oppgang fra 1.087,2 millioner kroner i samme periode året før.Nyheten førte til at aksjen falt 4,76 prosent til 57 kroner. Det betyr at aksjen har falt 14,93 prosent hittil i år og 42,25 prosent det siste året.I dag er Investtech ute med en salgsanbefaling på aksjen.- Norwegian Finans Holding presenterte kvartalstallene onsdag, og markedet svarte med å sende kursen ned nesten fem prosent. Aksjen ga salgssignal fra en rektangelformasjon i mai og viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal, skriver Investtech. Analytikeren minner om at fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. - Negativ volumbalanse indikerer at selgerne er aggressive mens kjøperne er passive. Dette svekker aksjen. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også