Peppa Gris i milliardoppkjøp

Den amerikanske leketøysprodusenten Hasbro kjøper opp det kanadiske underholdningsselskapet, Entertainment One.

Den amerikanske leketøysprodusenten Hasbro kjøper opp det kanadiske underholdningsselskapet, Entertainment One, heter det i en melding fredag.Oppkjøpet er verdt 4 milliarder dollar eller om lag 36 milliarder kroner. Entertainment One står blant annet bak populære barneprogrammer som Peppa Gris.Med fusjonen får den høy elskede grisungen selskap med Hasbro-eide "My Little Pony”, ”Transformers” og ”GI Joe”.”Peppa Pig”, som programmet heter på originalspråket ble først vist på britisk TV i 2004, og har siden utviklet seg til å bli et globalt fenomen.I 2015 kjøpte Entertainment One opp det britiske animasjonsstudioet, Astley Baker Davies, som har funnet på figuren.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også