Selvaag Bolig åpner Sverige-kontor

Selvaag Bolig ASA etablerer regionskontor i Stockholm for å styrke tilstedeværelsen på det svenske markedet. Kontoret skal ledes av Britta Blaxhult som kommer fra stillingen som akkvisisjonssjef i Einar Mattsson Prosjekt AB, opplyses det i en melding. Selvaag Bolig har vært tilstede på det svenske markedet siden 2010, gjennom samarbeidsprosjektene Svea Serenad, Svea Fanfar og Sädesärlan med Veidekke. Kontoret opprettes primært for å ivareta Selvaag Boligs eierinteresser i eksisterende prosjekter, men skal også søke etter ny utviklingseiendom. - Vi er svært fornøyd med at vi har fått Britta Blaxhult med på laget. Vi har hatt en grundig rekrutteringsprosess og hun er den beste kandidaten til å lede denne etableringen. Hun har et bredt kontaktnettverk og unik erfaring både fra byråkrati og tunge utbyggingsselskaper, sier CEO Rolf Thorsen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også