Ser betydelig oppside for Fredriksen-rederi

John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean la torsdag morgen frem sine andrekvartalstall. Og selv om selskapet satt igjen med et langt større tap enn ventet, gjentar Cleaves Securities nå sin kjøpsanbefaling.- Golden Ocean leverte en topplinje som overgikk både våre forventninger og konsensus, med en DPS på 0,10 som en positiv overraskelse, skriver analysesjef Joakim Hannisdahl i en fersk oppdatering.Meglerhuset hadde på forhånd forventninger om en DPS på 0,03 dollar, mens konsensus ventet 0,02 dollar.- Med sterke markedsutsikter og lav prising sammenlignet med konkurrenter, gjentar vi vår kjøpsanbefaling og kursmål på 9 dollar, påpeker han.Golden Ocean faller torsdag formiddag 1,67 prosent til 48,30 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år falt 7,74 prosent, mens den de siste tolv månedene er ned 34,02 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også