<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikrer travel høst for «Farland»

Toppsjefen i det nye offshorerederiet Sverre Farstad & Co er godt fornøyd med å ha sikret høsten for «Farland», som er blitt godt mottatt av kundene i Nordsjøen.

    Publisert 19. aug. 2019 kl. 13.01
    Oppdatert 29. aug. 2019 klokken 16.09
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 255 ord

    Plattform forsyningsskipet (PSV) «Farland» fikk såvidt avsluttet jomfruoppdraget i spotmarkedet før en ny kontrakt lå på bordet.Denne gangen dreier det seg om et oppdrag av lengre karakter.- Kontrakten er i utgangspunktet på 3 måneder med mulighet for forlengelse på totalt 4 måneder. Kunden og raten holder vi konfidensiell, men vi er fornøyd med betingelsene og bidraget dette gir, sier toppsjef Svein Leon Aure i Sverre Farstad & Co til Hegnar.no. - Bra startRederiet har fått en pangstart med to oppdrag på rappen, to måneder etter etableringen. - Oppstarten har vært veldig bra. Båten har svart til våre forventninger og vi har fått på plass to meget kompetente mannskap. Det har resultert i gode tilbakemeldinger på de oppdragene vi har gjennomført de siste ukene, sier Aure. - Hva betyr det for å Sverre Farstad & co å sikre en periodekontrakt så tidlig etter oppstarten?- For oss er det selvsagt viktig å få båten på kontrakt og sikre inntekter, samt at det gir oss arbeidsro til å fokusere på nye muligheter, sier Aure.Tilbake i manesjenDet var 21. juni Sverre Andreas «Andy»Farstad annonserte at han var tilbake i offshoremanesjen igjen, etter å ha mistet kontrollen over offshorerederiet Farstad Shipping til Kjell Inge Røkke og Solstad Offshore for få år siden.Sverre Farstad & Co ble etablert i samarbeid med Sølvtrans-eier Roger Halsebakk og sikret seg sin første PSV gjennom overtakelsen av «Blue King», senere omdøpt til «Farland», fra Ulstein Group.«Farland» ligger for øyeblikket til kai Esbjerg før den skal ut på sitt nyeste oppdrag som betyr at høsten er sikret.