Sissener selger unna aksjer på rekordhøye nivåer

Oppdaterte aksjonærlister viser at Jan Petter Sisseners Canopus har solgt 200.000 aksjer i børsraketten Scatec Solar. Det betyr at Sissener inntar 22. plass på aksjonærlisten med 800.000 aksjer, noe som gir en eierandel på 0,70 prosent.- Det er riktig at vi over de siste ukene av vektingsgrunner har solgt 200.000 i dette meget flotte selskap. Det har vært en av fondets aller beste investeringer noensinne, sier Sissener til Hegnar.no i en kort kommentar.Mandag sluttet aksjen på 101,40 kroner, hvilket betyr at aksjen er opp 39,01 prosent hittil i år. Det var i forrige uke at aksjen for første gang beveget seg over 100 kroner. Rekordnoteringen er på 103,60 kroner.I forbindelse med at Sissener solgte seg ned i selskapet i slutten av april, fortalte han Hegnar.no at han har tjent over 100 millioner kroner på aksjen. Da sto aksjen i rundt 90 kroner.- Jeg har ikke en eksakt sum, men det er nok drøyt 100 millioner kroner i realisert og urealisert gevinst, sa Sissener til Hegnar.no i april.En aksjekurs på 101,40 kroner gir selskapet en markedsverdi på 11,53 milliarder kroner. Les også: Warren: Det er ikke nå du bør ha høy risiko