Sissener sikret seg aksjer - bladde opp titalls millioner

Mandag 19. august kom nyheten om at Norwegian hadde inngått en avtale om å selge hele sin aksjebeholdning i Norwegian Finans Holding, morselskapet til Bank Norwegian.Norwegian solgte aksjene for nesten 2,22 milliarder kroner til Cidron Xingu Limited, et selskapet som er indirekte kontrollert av PE-fondet Nordic Capital Fund IX og den finske finans- og forsikringsgiganten Sampo.Salgsprisen tilsvarte 68 kroner per aksje, en premie på 15,4 prosent på sluttkurs fredag 16. august. I dag forteller Jan Petter Sissener at han brukte nedsalget til å laste opp med aksjer i nettopp Norwegian Finans Holding.- Investeringen er ikke så stor, sier Sissener beskjedent. Han har sikret seg 500.000 aksjer i selskapet, hvorav mesteparten ble kjøpt den dagen transaksjonen ble annonsert. - Aksjen er billig, overhenget borte og Nordic/Sampo er i styringen. Jeg har stor tillit til Tine Wollebekk og tror dette blir bra, sier Sissener til Hegnar.no- Hvilket nivå kom du inn på?- 67,42ish etter litt trading, avslutter Sissener. Det betyr at investeringen er i størrelsesorden 34 millioner kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 69,05 kroner, ned 1,36 prosent.Det betyr at aksjen er opp 1,02 prosent den siste uken, den har lagt på seg 12,92 prosent den siste måneden mens den er op 3,06 prosent hittil i år.