Slik gikk det med Awilco Drilling i andre kvartal

Awilco Drilling presenterte tall for andre kvartal 2019 onsdag morgen.Resultat per aksje kom inn på minus 0,01 dollar, mot minus 0,16 dollar i andre kvartal 2018.Resultat etter skatt ble minus 0,39 millioner dollar, mot minus 7,62 millioner dollar ved samme korsvei året før.Resultat før skatt landet på minus 0,33 millioner dollar, en bedring fra minus 7,57 millioner dollar i samme periode i fjor.Driftsresultatet (ebit) beløp seg til minus 0,24 millioner dollar, mot minus 5,07 millioner dollar i fjor. Selskapet omsatte for 10,44 millioner dollar, opp fra 9,00 millioner dollar året før.Selskapet fortsetter å se sterk etterspørsel etter halvt nedsenkbare rigger i Norge og internasjonalt der de nyeste slutningene i markedet viser positive rateutvikling. Tilgjengeligheten i 2020 er begrenset, ifølge Awilco. Awilco skriver også at de forventer en høy utnyttelsesgrad fra sin operasjonelle flåte i Q3 i det britiske markedet.Rapporten