Slik gikk det med BerGenBio i andre kvartal

BerGenBio presenterte tall for andre kvartal mandag.

Børs

BerGenBio presenterte tall for andre kvartal 2019 mandag.Resultatet kom inn på minus 52,8 millioner kroner, mot minus 49,2 millioner kroner i andre kvartal 2018.Driftsresultatet kom inn på minus 52,0 millioner kroner, mot minus 50,7 millioner kroner ved samme korsvei året før.Omsetningen ble kroner 0, mot kroner 0 året før.Selskapet hadde ved utgangen av kvartalet 324,4 millioner kroner i kontanter, mot 441,3 millioner kroner året før.«Selskapet fortsetter å levere lovende data fra sitt kliniske program med bemcentinib. Styrets syn er at disse oppmuntrende resultatene i AML og NSCLC har etablert tilstrekkelig klinisk proof-of-concept for å rettferdiggjøre iverksetting av senstadie klinisk utvikling i disse indikasjonene», skriver selskapet.Videre gjentar selskapet at BerGenBio opprettholder en komplett strategisk fleksibilitet for bemcentinibs fremtidige utvikling og kommersialisering, rettet mot å skape maksimal verdi for aksjonærene, inkludert potensielle partnerskap, samt go-to-market strategier i utvalgte indikasjoner og områder.Live webcast kl. 10:00 Rapporten

bergenbio
Nyheter
Børs