Spår kursfall for Fredriksen, Andresen og Tvenge

Investtech anbefaler salg av aksjer i Axactor.- Axactor ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften. Kursen har nå brutt gjennom gulvet i en stor rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre nedgang til under 14 kroner, skriver Investtech. RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. - Aksjen har et sterkt negativt momentum og videre nedgang indikeres. Det er lite støtte under dagens nivå. På oppsiden ligger det kraftig motstand rundt 17,70 kroner, slår Investtech fast. Aksjen er positiv på innsidehandler, men dette endrer ikke salgsanbefalingen. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 17,50 kroner, opp 2,34 prosent. Det betyr at aksjen har falt 6,42 prosent den siste uken mens den er ned 6,17 prosent hittil i år.Aksjonærlisten prydes av en rekke finanskjendiser. Gevaran Trading (John Fredriksen) er selskapets største aksjonær med en eierandel på 26,53 prosent. Han har også tegningsretter som kan løfte eierandelen til 34,98 prosent. Her er det verdt å merke seg at de har en innløsningskurs på 32,50 kroner.Verdipapirfondet DNB Norge inntar 2. plass på aksjonærlisten, etterfulgt av Tostein Tvenge og Ferd (Johan H. Andresen jr.)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også