Sprek åpning på Wall Street

Resesjonsfrykten legges til side.

Etter ti minutters handel peker pilene oppover på Wall Street.Dow Jones stiger 0,9 prosent til 26.192,82, Nasdaq én prosent til 8.027,28, mens den bredere S&P 500-indeksen legger på seg 0,9 prosent til 2.926,31.Sterke kvartalsrapporter fra varehandelskjempene Target og Lowe's bidrar til å oppmuntre investorene.Førstnevnte dundrer opp til all-time high i den tidligere handelen. I øyeblikket er aksjen opp 16,6 prosent til 99,99 dollar.Sistnevnte spretter opp 11,3 prosent til 108,93 dollar.Resesjonsfrykt til sideSammen med tallene fra Home Depot i går demper dagens rapporter ifølge Marketwatch frykten for resesjon.Investorene venter spent på referatet fra forrige rentemøte i Federal Reserve, og vil der se etter hvor sterk støtten for ytterligere rentekutt er i Federal Open Market Committee.Fokus vil være på avstemningen og tankegangen hos to som stemte imot forrige rentekutt.Ytterligere pengepolitiske signaler vil kunne komme fra sentralbanksjef Jerome Powell når Fed-symposiet i Jackson Hole innledes i morgen.Følg utviklingen her.