Stadig flere investorer går opp i pris for å sikre seg aksjer

Geir Linløkken, forskningssjef i Investtech, anbefaler kjøp av aksjer i Schibsted.- Schibsted A ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene de siste ett og et halvt årene stadig har gått oppover i pris for å få kjøpt flere aksjer. På kort sikt ligger aksjen også i en stigende trend og har gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon, skriver Linløkken.Forskningssjefen minner om at det ikke er noen motstand i det kortsiktige kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har Schibsted A støtte ved 240-243 kroner på kort sikt og ved 234, 217 og rundt 200 kroner på lengre sikt. Schibsted er negativ på innsidehandler. I skrivende stund omsettes aksjen for 249,70 kroner, opp 1,46 prosent. Det betyr at aksjen er opp 4,65 prosent den siste uken, den har lagt på seg 10,29 prosent den siste måneden mens den har klatret 19,93 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også