Statkraft kjøper elbilladeselskap

Statkraft tar nytt jafs.

Etter fjorårets investering i München-baserte eeMobility GmbH, har Statkraft nå kjøpt det tyske elbilladeselskapet E-WALD GmbH, går det frem av en pressemelding.E-WALD GmbH, også med base i Bayern, driver rundt 300 ladestasjoner og tilbyr elbildeling av omlag hundre biler til selskaper og kommuner med totalt 7000 brukere.«Oppkjøpet av E-WALD vil styrke Statkrafts posisjon i Tyskland og komplettere selskapets investering i eeMobility, som utvikler totalløsninger for lading av firmabiler», heter det.- E-WALD har et godt utgangspunkt for vekst innen elbillading i Tyskland, og vi ser frem til å bygge selskapet videre og støtte en ambisiøs vekststrategi, kommenterer Bjørn Holsen, direktør for ny forretningsutvikling i Statkraft.Administrerende direktør i E-WALD GmbH, Otto Loserth, mener oppkjøpet markerer en viktig milepæl i selskapets utvikling og bekrefter evnen til å bygge og drifte en moderne og kraftig ladeinfrastruktur.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også