Styreleder laster opp i børstaper

Brian Cliff Olguin

Blar opp nærmere syv millioner kroner.

Styreleder Jon Harald Nordbrekken i inkassoselskapet B2Holding har i dag gjennom selskapet Valset Invest kjøpt én million aksjer i B2Holding til kurs 6,96, opplyses det i en børsmelding.Nordbrekken bladde dermed opp nærmere syv millioner kroner for aksjene.I tillegg har Valset Invest solgt én million B2H-aksjer til 6,96, og deretter inngått en forwardkontrakt for underliggende én million aksjer i B2H, med forfall 28. februar 2020. Forward-kursen er 7,10 kroner.Etter transaksjonen eier Nordbrekken og Valset Invest 27,2 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på om lag 6,64 prosent. I tillegg har altså Valset Invest én million aksjer på forwardkontrakt.I tillegg har regionsdirektør for Skandinavia, Tore Krogstad, kjøpt 25.000 aksjer til kurs 7,4977. Han bladde dermed opp rundt 187.000 kroner for aksjene. Etter transaksjonen eier Krogstad 56.000 aksjer i selskapet.