Torpederer Hexagon-kursmål

Meglerhus går hardt til verks.

Sparebank 1 Markets nedgraderer Hexagon Composites fra kjøp til salg, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering fra meglerhuset.Samtidig hamres kursmålet ned fra 51 til 22 kroner.Hexagon Composites stiger 1,1 prosent til 27,40 kroner på Oslo Børs fredag formiddag.Sparebank 1 Markets ser dermed en nedside på ytterligere 20 prosent fra dagens nivåer.Hexagon Composites har fått juling på børsen i kjølvannet av fremleggelsen av rapporten for 2. kvartal tidligere denne uken.Usikre på vekstplanerVed lunsjtider fredag er aksjen ned nesten 22 prosent så langt denne uken.Onsdag ble det kjent at satsingen på hydrogenbasert transport skal eskaleres, men som Finansavisen har påpekt kommer opptrappingsplanene etter at en hydrogenkontrakt på 4-600 millioner kroner ble utsatt like før sommeren.Ledelsen la heller ikke skjul på at risikoen for ytterligere utsettelser i vekstsegmentet.- Slik jeg ser det, er mye av kursfallet knyttet til økt usikkerhet tilknyttet takten, innslagspunktet og kostnadene for hydrogenveksten, sa SEB-analytiker Halvor Strand Nygård til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også