Trump om devaluering og pengetrykking i Kina: - En gave

Donald Trump er igjen ute på Twitter med kraftig kost hva gjelder handelskrig og Kina.I en tweet impliserer han igjen at han mener Kina devaluerer valutaen med vilje, men at det er kineserne selv om er skadelidende.«Gjennom massiv devaluering av deres valuta og pumpingen av store summer inn i systemet, så er de titalls milliarder dollarene som USA mottar en ren gave fra Kina. Prisene stiger ikke, ingen inflasjon! Bøndene får mer enn kineserne ville ha brukt av penger. Fake News vil ikke rapportere,» skrev Donald Trump ved tre-tiden tirsdag ettermiddag.Presidenten er ikke skuddrett hva gjelder å sende kanonkuler i alle retninger på Twitter. Alt fra handelkrig, til politiske konkurrenter og mediene, får gjennomgå av presidenten personlig på det sosiale mediet.