Trump raser: TUSEN TAKK til den uvitende Jay Powell og Federal Reserve

Onsdag inverterte rentekurven i USA og markedene falt kraftig tilbake.Rett før stengning på Wall Street var president Donald Trump ute på Twitter igjen med knallhard kritikk av Fed og Jerome Powell."Vi vinner stort mot Kina. Selskaper og jobber kommer tilbake. Prisene for oss har ikke gått opp, selvom Hong Kong ikke hjelper, skrev Donald Trump før han virkelig ladet kanonen."Vårt problem er Fed. De hevet for mye for raskt. Nå er de for trege med å kutte. Spreaden er altfor vid og andre land sier TUSEN TAKK til den uvitende Jay Powell og Federal Reserve. Tyskland, og mange andre, spiller spillet! SINNSYKT INVERTERT RENTEKURVE! Vi burde enkelt kunne innkassere utmerkelser og gevinster, men Fed holder oss tilbake. Vi kommer til å vinne," skrev presidenten i en heseblesende dobbeltweet.