Uber-aksjen faller kraftig på kvartalstall

Skuffet analytikerne

Uber-aksjen faller kraftig på Wall Street fredag, etter å ha lagt frem tall for andre kvartal etter børsslutt i går. I skrivende stund er aksjen ned 6,38 prosent.På tre måneder tapte selskapet utrolige 5,24 milliarder dollar, sammenlignet med et tap 878 millioner dollar i samme kvartal året før. 3,9 milliarder dollar var knyttet til børsnoteringen i mai.Det tilsvarer et resultat per aksje på minus 4,72 dollar. På forhånd hadde analytikerne ventet et tap per aksje på 2,03 dollar, ifølge Marketwatch.Selskapet hadde inntekter på 3,17 milliarder dollar, en økning på 14 prosent sammenlignet med andre kvartal 2018. Her hadde analytikerne ventet 3,3 milliarder dollar.- Det Uber har til gode å bevise er at utgiftene til en kjøretur kan dekke driftsutgiftene, sier en analytiker til Marketwatch.