Venstres stortingsgruppe innkalt til hastemøte om bompenger

Venstres stortingsgruppe er innkalt til et møte om bompengestriden i regjeringen, ifølge flere medier.

Partileder Trine Skei Grande har innkalt stortingsrepresentantene til møte i Oslo sentrum, opplyser kilder til TV 2.Også NRK og VG får bekreftet opplysningene om et møte.Klima- og miljøminister Ola Elvestuen holder klokken 11 en pressekonferanse på Stortinget om menneskeskapte klimaløsninger.Møtet starter like etter på et hemmelig sted i Oslo sentrum. Opprinnelig skulle de møtes tirsdag, men dette ble utsatt til onsdag formiddag, ifølge NRK.Statsminister Erna Solberg (H) avbrøt tirsdag sin tur til Island og dro hjem til Norge en dag tidligere enn planlagt – angivelig for å løse den fastlåste bompengestriden i regjeringen.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også