Ventet i syv måneder på 50 millioner

Eiendomsinvestoren Emil Eriksrød kjøper en 305 kvadratmeter stor leilighet på Tjuvholmen av næringseiendomsmegleren Roar Sandnes.

163.000 PR. KVADRATMETER: – Det har tatt litt tid, men vi har vært bestemte på å oppnå prisantydningen, sier Roar Sandnes. Foto: NTB Scanpix

– Jeg sitter nå i den halvtomme leiligheten og skuer ut over Oslofjorden. Vi undertegnet kontrakten i dag, sier Roar Sandnes.

Han er arbeidende styreleder i næringsmeglingsselskapet Akershus Eiendom, og har solgt leiligheten han og kona Jorunn Fiveland har bodd i på Tjuvholmen.

SELGER OG KJØPER: Roar Sandnes solgte for 50 millioner på Tjuvholmen og kjøpte Frogner-leilighet til 35 millioner. NTB Scanpix

Ville ha prisantydningen

Den ligger i åttende etasje helt ut mot sjøen i komplekset Dyna brygge, og prislappen på 50 millioner lot litt vente på seg.

– Det har tatt litt tid, men vi har vært bestemte på å oppnå prisantydningen, sier Sandnes.

Leiligheten ble lagt ut for salg i starten av mai, og da sa Sandnes til Dagens Næringsliv:

– Det er ikke noe galt med Tjuvholmen, men vi hadde ikke tenkt til å bli båret ut herfra.

35 mill. på Frogner

Ekteparet skaffet seg i mars en ny bolig på Frogner da de kjøpte en leilighet i Frogner Terrasse for 35 millioner kroner.

– Jeg er fornøyd med at det er en kjøper jeg kjente litt til. Det var en del som bor i utlandet og ønsket å bruke den som hytte, men jeg synes det er hyggeligere med en kjøper som skal bruke leiligheten mer aktivt, sier Sandnes.

KJØPER: Eiendomsinvestor Emil Eriksrød. Foto: Håkon Sæbø

Sandnes og Fiveland betalte 40 millioner da de kjøpte Tjuvholmen-leiligheten i juli 2015, men skal i etterkant ha brukt mye penger på oppgraderinger. Det følger også med tre parkeringsplasser.

Ekteparet eier en leilighet til i Dyna brygge. Denne ble kjøpt for 10 millioner i juni 2015 og bebos av datteren.