KjøpLogg inn

Tungsolgt Nesøya-luksus for Sundstø

Kjøperne lar vente på seg.

Publisert 8. nov. 2019 kl. 14.38
Oppdatert 8. nov. 2019 klokken 14.58
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 302 ord
FORTSATT TIL SALGS: Eiendommen til investor Morten Sundstø på Nesøya ligger fortsatt ute til salgs. Foto: John-Anders Sugaarden/Privatmegleren Solli & Partnere

– Det vet jeg ikke. Da må du nesten snakke med megler, sier en ordknapp Morten Sundstø, når Finansavisen ringer og spør hvordan det går med boligsalget.

Prisen står

Eiendommen til investoren i Olabakken 15 på Nesøya ligger fortsatt ute til salg på Finn. Prisantydning på 24,9 millioner kroner, er den samme som da boligen ble annonsert for salg i slutten av mai.

– Annonsen ble lagt ut i slutten av mai, og tatt av rett før fellesferien, før den ble lagt på igjen i midten av august, forteller ansvarlig megler for salget, daglig leder og partner Carl Fredrik Solli i Privatmegleren Solli & Partnere, til Finansavisen.

Det har ifølge megleren vært noe interesse, uten at man har kommet i mål. 

– Det tar jo som regel litt tid med boliger i denne prisklassen. Det er ikke bare prisen det står på, men hvem som er i markedet til enhver tid, sier han.

– Dere har ikke vurdert å justere ned prisen?

– Nei. Vi har ikke vurdert å sette ned prisen enda. Og på det nåværende tidspunkt kommer vi ikke til å gjøre det.

– Det er en fantastisk eiendom som ligger på en topp,  vestvendt, med utsikt ned mot sjøen og veldig privat, uten innsyn. Det er også en gjennomgående standard på boligen, forteller Solli.

Den 318 kvadratmeter store eneboligen inneholder blant annet fem soverom og sokkelleilighet i underetasjen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PRISEN STÅR: Prisantydning på 24,9 millioner kroner, er den samme som da boligen ble annonsert for salg i slutten av mai. Foto: John-Anders Sugaarden/Privatmegleren Solli & Partnere

Tomt til 3,4 mill.

Sundstø som startet å spekulere i aksjer i ungdomsårene, tjente sin første million da han studerte økonomi på Handelshøyskolen BI og lenge jobbet som analytiker, kjøpte tomten til eiendommen i 2003 for 3,4 millioner kroner. 

Boligen ble bygget to år senere.