<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ultraløper blir ny sjef i Eiendom Norge

– Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen, sier Henning Lauridsen. 

    Publisert 19. nov. 2019 kl. 13.13
    Oppdatert 19. nov. 2019 klokken 13.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 171 ord
    JURIST: Henning Lauridsen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har de siste årene hatt stillingen som direktør for interessepolitikk og jus i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). Foto: NBBL

    Henning Lauridsen er ansatt som ny adm. direktør i Eiendom Norge. 

    Han tar over etter Christian Vammervold Dreyer, som slutter 1. januar 2020, opplyses det i en melding tirsdag.

    – Vi er veldig glade for å ha ansatt en svært kompetent etterfølger til Christian Vammervold Dreyer, sier adm. direktør i Privatmegleren og styreleder i Eiendom Norge, Grethe W. Meier.

    Jurist og ultraløper

    Lauridsen er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har de siste årene hatt stillingen som direktør for interessepolitikk og jus i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

    Lauridsen er også en pasjonert ultraløper, og deltatt i en rekke løp i Norge og utlandet.

     – Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen etter Dreyer. Eiendom Norge har en sentral rolle i det norske samfunnet, både som utgiver av boligprisstatistikken og som en toneangivende aktør i det politiske ordskiftet, sier Lauridsen.

    – Eiendomsmeglingsbransjen står overfor spennende utfordringer de kommende årene med det pågående utvalgsarbeidet med ny lov om eiendomsmegling, samt økt digitalisering. Dessuten er organisasjonen offensiv i en rekke politiske saker for et enda mer velfungerende boligmarked, sier han.