Solgte bolig for 71 millioner

Sem & Johnsen-topp Tom E. Johnsen har slitt med å selge dyre eiendommer, men nå har han solgt en Oslo-villa for hele 71 millioner.

FORT GJORT: Eiendomsmegler Tom Johnsen har slitt med de dyreste salgene, men med stort utviklingspotensial solgte han lynraskt Jegerveien 16 i Oslo. Foto: Iván Kverme

Et stort utviklingspotensial må ha fristet kjøperne av eiendommen i Jegerveien 16 på Slemdal i Oslo. En sliten villa på 288 kvadratmeter er solgt for hele 71 millioner kroner. Bak salget står eiendomsmegler Tom E. Johnsen.

Han har hatt en rekke rådyre eiendommer i markedet i lengre tid, men slitt voldsomt med å få de prisene selgerne ønsker. Sukkerbiten i eiendommen på Slemdal ligger i tomten som er på hele 4,6 mål, hvilket gir rom for store utviklingsmuligheter.

Jegerveien 16, Slemdal Foto: Zovenfra AS

246.500 pr. kvm.

Eiendommen ble lagt ut i markedet for 80 millioner kroner. Johnsen fikk trukket kjøperne helt opp til 71 millioner kroner, og selger aksepterte rabatten på 9 millioner kroner.

Prislappen tilsvarer en kvadratmeterpris på 246.500 kroner for villaen fra 1917 med stort oppussing- og moderniseringsbehov.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Nordmarka rett ved handlesenter på Slemdal og Vinderen samt med gangavstand til Hemings populære idrettsanlegg samt Ris T-banestasjon.

Kart: Maps4News

Årets nest dyreste?

Eiendommen er blant de dyreste eiendommene som er solgt i 2019, men ikke den aller dyreste. Axel Mustad kjøpte Chr. Benneches vei 15 på Bygdøy for 80 millioner kroner.

Transaksjonen er imidlertid høyere enn Åge Thoresens kjøp av Einar Aas-leiligheten på Tjuvholmen. Den gikk for 67,5 millioner kroner.

Tom E. Johnsen har ikke besvart Finansavisens henvendelser.

SOLGT: Jegerveien 18 på Slemdal i Oslo (i høyre hjørne). Foto: Google