Vil ha over 140.000 kroner pr. kvadratmeter på Snarøya

Eiendommen ble omsatt for 14,5 millioner kroner i 2009. Nå vil selger ha 30,5 millioner kroner mer. Sem & Johnsen-megler Peter Skaara øyner videre prisstigning.

45 MILL.: Eiendommen i Langoddveien på Snarøya er til salgs for 45 millioner kroner. Foto: oh shots
Bolig

– Det er sjeldent at disse vestvendte strandeiendommene kommer for salg, og det kan være lenge til neste mulighet byr seg. Den vurderes solgt dersom vi oppnår det vi mener er riktig pris for eiendommen, sier partner og eiendomsmegler Peter Skaara i Sem & Johnsen til Finansavisen.

Betydelig prisløft

Skaara forsøker nå å selge eiendommen i Langoddveien på Snarøya for 45 millioner kroner. Et betydelig prisløft fra 14,5 millioner kroner, som eiendommen sist ble omsatt for i 2009.

Det skal nevnes at eiendommen for 11 år siden ble omsatt med cirka 750 kvm. tomt – uten brygge og strandlinje. Selger har ervervet eiendommen nedenfor og dermed fått både større tomt på nå et drøyt mål, og tilgang til brygge og strand. 

– Dette er grunnen til mye av prisstigningen, sier Skaara.

Dersom eiendommen blir solgt for prisantydning, tilsvarer dette en kvadratmeterpris på 140.625 kroner, godt over gjennomsnittlig kvadratmeterpris i området på 63.741 kroner.

Prisutviklingen for Bærum, viser en oppgang på tre prosent det siste året.

– Ingen kommentar

– Eiendommen er fantastisk, med flotte fasiliteter og unik nærhet til alt som Fornebu og Snarøya forøvrig har å by på, sier Skaara.

Han peker på at Langodden har en sosialt samlet beboermasse fordelt på de cirka 135 boligene som er der.

– Jeg bor selv der ute i dag og kan anbefale på det sterkeste å flytte hit, sier megleren.

Hva gjelder interessenter for eiendommen, er han heller ordknapp.

– Jeg har ingen kommentarer til det så lenge dette er et pågående salgsoppdrag.

ETT MÅL: Tomten på eiendommen, som har egen brygge og strandlinje, er på et drøyt mål. Foto: oh shots

Øyner prisoppgang

Når det kommer til markedet for boliger i det øvre prissjiktet, vil Skaara kun uttale seg om Snarøya, da det er her han stort sett opererer.

– Jeg har flere pågående oppdrag her ute, og jeg opplever at responsen er god. Noe reservasjon og spørsmål i forbindelse med usikre tider er det naturligvis, men jeg føler at det utjevnes blant annet av at det er så få boliger av denne typen i dette spesifikke området, at etterspørselen uansett overgår tilbudet.

I så måte finnes det ifølge eiendomsmegleren potensielle kjøpere der ute, som har anledning til å imøtekomme den allerede etablert priskategorien som denne eiendommen representerer.

– Etterhvert som urbaniseringen tiltar, er det etter min oppfatning absolutt grunnlag for videre prisstigning for noen av de utvalgte grønne og sjønære områdene med god kommunikasjon til Oslo, sier Skaara.

GODT OVER SNITTET: Dersom eiendommen blir solgt for prisantydning, tilsvarer dette en kvadratmeterpris på 140.625 kroner, godt over gjennomsnittlig kvadratmeterpris i området på 63.741 kroner. Foto: oh shots
sem & johnsen
peter skaara
snarøya
luksusbolig
eiendomsmarkedet
boligmarkedet
Nyheter
Bolig