Advokat fikk 7 mill. i rabatt

Etter syv måneder uten salg fikk Wiersholm-advokat Andreas Bullen en saftig rabatt på toppleilighet på Frogner. 

HØYT PÅ FROGNER: Wiersholm-advokat Andreas Bullen hadde is i magen i et halvt år - det bidro til en rabatt på 7 millioner. Foto: Foto: Magnus Rørvik Skjølberg
Bolig

Andreas Bullen er advokat i Wiersholm med selskapsrett og skatterett som spesialitet, men også nevnt som ekspert på «transfer pricing» . Han er ikke så verst på transaksjoner i boligmarkedet heller.

Bullen har nettopp klinket til og kjøpt toppleiligheten i Thomas Heftyes gate 37A på Frogner. Eiendommen ble lagt ut for salg i januar i år med en prislapp på hele 44 millioner kroner. Etter å ha jobbet i nesten syv måneder klarte Sem & Johnsen-megler Jan Fredrik Bonde omsider å hale i land et salg selv om rabatten var stor.

To etasjer

Bullen betalte 37 millioner kroner for leiligheten etter en rabatt på 7 millioner, tilsvarende 16 prosent.

Leiligheten var eiet av Kaya Sørebø etter at hun kjøpte den i 2011 sammen med sin nå avdøde mann, Svein Jaran Sørebø. Dengang var det eiendomsinvestor Paal Hveem som solgte leiligheten. Prisen da var 22 millioner kroner.

Leiligheten går over en hel etasje med storslagen utsikt og heis direkte inn i leiligheten. Den beskrives som klassisk og eksklusiv, og strekker seg over hele 5. etasje med stor terrasse og gode sol- og utsiktsforhold i 6. etasje.

Takhøyde: 8 meter

Leiligheten har inntil åtte meters takhøyde, stor takterrasse på 68 kvadrat og et tårnrom på 22 kvadrat med 360 graders utsikt.

Flere franske balkonger, murte peiser og eksklusivt kjøkken og hvitevarer er blant elementene i leiligheten som oppgis å ha høy standard med eksklusive materialer, deriblant plassbygde møbler.

Totalt er leiligheten på 458 kvadratmeter, og har fem soverom. Hjemmelen ble overført til Andreas Bullen sent i forrige uke.