John Carew satser hele salgssummen fra Sørenga

John Carew tok i sommer 9 millioner i gevinst på en leilighet på Sørenga. Nå kjøper han en nyoppusset leilighet i Homansbyen for 29,5 millioner.

PÅ KJØPER'N: John Carew gjorde kjempefortjeneste på Sørenga, og har brukt hele salgssummen på ny bolig i Homansbyen der selgerne gjør stor fortjeneste.. Foto: Vidar Ruud
Bolig

Tidligere fotballproff John Carew behøvde ikke Homansbyen sjarmskole for å flytte til Josefines gate mellom Uranienborgparken og Hegdehaugsveien. Etter å ha solgt på Sørenga har han kjøpt ny bolig i Josefines gate 33 i Oslo.

Johnny Dahl og Nina Barr betalte 15,8 millioner kroner for leiligheten da han kjøpte den for to år siden. 

I mellomtiden er den pusset betydelig opp, og åpenbart så bra at den tidligere fotballspilleren Carew gladelig punget ut nesten det dobbelte da han la 29,5 millioner på bordet for leiligheten.

BEDRE INNE ENN UTE: John Carews lange kropp får neppe plass på den lille balkongen i Josefines gate 33, men går han inn er det god plass, og ingen busser som forstyrrer. Foto: Finn.no

Knøttliten balkong

Selve gården er fra 1871 og består av tre leiligheter, der Carews leilighet ligger i andre etasje. Da Dahl kjøpte leiligheten ble den solgt inn som leilighet i et townhouse med tre stuer på rad, kakkelovn, doble fløydører og karnapp.

Det som ikke ble solgt inn i like stor grad var at leiligheten ligger i Josefines gate der 21-bussen dundrer forbi hvert 7. minutt. Ei heller at Josefines gate omtrent er den siste gatestumpen på Oslo vest uten fartsdumper.

Det bryr neppe Carew da det åpner for bruk av lave og raske biler. Balkongen vil han neppe bruke mye uansett da den er så liten at han må velge om han selv eller veska skal få plass på den.

Carew solgte godt

Leiligheten er på 236 kvadratmeter hvilket gir en kvadratmeterpris på gode 123.000 kroner. De tre stuene ligger på rekke og rad ut mot Josefines gate. Dertil kommer to soverom med hver sine bad samt et romslig bibliotek.

Så skal det legges til at Johnny Dahl har vært flink til å pusse opp leiligheter også tidligere. Dahl.

Når det er sagt har heller ikke John Carew hatt ti tommeltotter i boligmarkedet. Carew solgte i sommer en leilighet på Sørenga for 29,3 millioner kroner. Leiligheten var kjøpt for bare tre år siden - da for 20,05 millioner kroner, slik at eks-fotballproffen raskt nettet en fortjeneste på nesten 50 prosent.

john carew
Nyheter
Bolig