KjøpLogg inn

Anne Holt selger boligen for 19,5 millioner

Forfatter Anne Holt og kona Tine Kjær vil flytte.

Publisert 9. sep. 2020 kl. 14.01
Oppdatert 9. sep. 2020 klokken 14.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord
PÅ FLYTTEFOT: Anne Holt, kjent forfatter. Foto: NTB scanpix

Boligen som Holt og Kjær har lagt ut for salg ligger i Grefsenåsen i Oslo, og er på 247 kvadratmeter. Prisantydningen er på 19,5 millioner kroner. Dagbladet omtalte saken først. Boligen skal selges av Sigmund Ruud og Kristoffer Sætrum i Privatmegleren.

– Dette er en fantastisk bolig. Det er en attraktiv villa med gode solforhold og fin beliggenhet, og dessuten er det et barnevennlig område. Det er også grunnen til at de kjøpte boligen i sin tid, sier Sætrum til avisen.

Holt og Kjær kjøpte boligen for syv millioner i 2004. Boligen har stor uteplass, er på tre etasjer og har tre soverom. Det er også trimrom og badstue i boligen. Det er utsikt over Oslofjorden. Boligen har eget bibliotek, samt en skrivestue utendørs. 

Anne Holt har vunnet flere priser i sin forfatterkarriere. Hun har også vært politiker for Arbeiderpartiet, og var justisminister et drøyt halvår på 90-tallet.