Oslo S Utvikling selger unna leiligheter i Bjørvika

– Vi selger dobbelt så mye av det vi kunne håpet på, sier boligdirektør.

POPULÆRT: Bjørvika har blitt et populært sted å bo og Oslo S Utvikling merker god pågang på sine boliger. Her fra Clemenskvartalet. Foto: Oslo S Utvikling
Bolig

– Vi hadde salgstart på første salgstrinn på Clemenskvartalet 24. august, og på én uke hadde vi solgt 44 av 68 leiligheter til 310 millioner kroner, sier boligdirektør i Oslo S Utvikling, Lars Holm. 

Han erkjenner at målet var ganske mye lavere, men ser nå en ketchupeffekt i nyboligmarkedet. 

SELGER GODT: Boligdirektør i Oslo S Utvikling, Lars Holm. Foto: Iván Kverme

– Vi håpte på 20 salg, men har nå solgt over det dobbelte. Jeg tror mange på grunn av corona har vært avventende, men nå ser vi at mye blir revet bort, sier Holm 

620 millioner 

Sommeren har vært god for utbyggeren og i juni og juli solgte de leiligheter i Bjørvika for 310 millioner med Clemenskvartalet har selskapet solgt leiligheter for 620 millioner.

Det gjelder i prosjektene Vannkunsten, Eufemia Plass Syd og Dronninglunden og nå Clemenskvartalet.  

– I det vi kaller Bispevika Nord har vi nå bare 28 leiligheter igjen. I Clemenskvartalet fremskynder vi nytt salgstrinn på grunn av interessen, sier Holm. 

Leilighetene i Clemenskvartalet har en pris på 4,3 til 17,9 millioner og det er de dyreste som er vanskeligst å selge.

–Fireromsleilighetene har en pris fra 8 til 17,9 millioner kroner og i første salgstrinn er 12 av 32 solgt. Vi regner med å bruke litt tid på å selge disse, da de er i en høyere prisklasse, sier Holm. 

Gjennomsnittprisen på solgte leiligheter er 7 millioner kroner. 

nyboligsalg
bjørvika
Nyheter
Bolig