Selvaag-sjefen forlater selskapet på dagen

Selvaag Bolig-sjef Rolf Thorsen blir erstattet av finansdirektør Sverre Molvik.

ROLF THORSEN: Forlater Selvaag Bolig. Foto: Foto: Iván Kverme
Bolig

Rolf Thorsen fratrer som administrerende direktør i Selvaag Bolig  , opplyses det i en børsmelding.

– Thorsens tid i selskapet ble kortere enn vi alle hadde planlagt. Jeg vil likevel takke ham for god innsats i den tiden vi har arbeidet sammen, sier styreleder Olav H. Selvaag i en kommentar.

Thorsen erstattes av Sverre Molvik som adm. direktør og Øystein Klungland som viseadm. direktør (COO).

Ny sjef

Molvik har vært ansatt i selskapet i ti år. Først som porteføljedirektør, og de siste seks årene som finansdirektør. Han var før det adm. direktør i Skanska Bolig AS og regiondirektør i Peab Bolig AS.

– Molvik kjenner både selskapet og markedet svært godt. I sin tid hos oss har han hatt topplederroller både innenfor kjernevirksomhet og strategisk finansiell virksomhet. Vi er overbevist om at han vil lede selskapets videre utvikling på en god måte, sier Olav H. Selvaag.

Klungland, som blir viseadm. direktør, er i dag konserndirektør for Stor-Oslo. Han har jobbet i Selvaag siden 2005.

Ifølge Selvaag er målet at rollen som viseadm. direktør skal sikre fortsatt høy verdiskaping i utviklingen og gjennomføringen av prosjektene. 

– Rollen skal dessuten tilføre selskapet en ekstra drivkraft innen konseptutvikling for å møte fremtidens boligbehov. Samfunnet er i endring, men Selvaag Bolig skal fortsette å bygge boliger til alle målgrupper på en kostnadseffektiv måte, sier Selvaag.