Solgte leiligheter for 760 mill.

På litt over to uker ble alle de 56 leilighetene i det nye boligprosjektet Sommerro, deleid av Petter Stordalen og Varner-familien, solgt. Også de dyreste leilighetene til 65 og 70 millioner ble snappet opp. 

INNFLYTTING I 2022: Leilighetene i Sommerro-prosjektet er, i likhet med hotellet, planlagt ferdige om to år.  Foto: Sommerro
Bolig

– Vi hadde ikke forventet at det skulle komme inn så mange bud, eller at det skulle bli utsolgt så fort, sier Mona Aarebrot, COO i Aspelin Ramm.

I begynnelsen av oktober startet salget av det mye omtalte boligprosjektet tilknyttet Sommerro Hotel i Oslo Lysverkers gamle lokaler på Solli. I tillegg til Aspelin Ramm er Strawberry Brothers med i prosjektet, der sistnevnte eies 50/50 av Petter Stordalen og Varner-familien. Og nå, like over to uker etter salgsstart, er alle boligene solgt.

Totalt ble det solgt leiligheter med en samlet verdi på 760 millioner kroner.

– Vi er kjempefornøyde, selvsagt. Det kom inn 380 bud på 56 leiligheter. Vi har skjønt at interessen var god, men vi forventet ikke at det skulle komme inn så mange bud, forteller hun.

Budrunder

Da Finansavisen intervjuet Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum om prosjektet tidligere i høst fortalte han at de regnet med å selge til utropspris. Han varslet samtidig om at de største leilighetene til 65 og 70 millioner nok ville ta litt tid å finne riktig kjøper til.

Spådommene slo imidlertid ikke til. Flere av leilighetene ble solgt på budrunde, og de to dyreste leilighetene ble også snappet opp med en gang. De siste budrundene stoppet torsdag denne uken, da Aarebrot og Aspelin Ramm kunne konstatere at alt var solgt.

– Vi er alltid spent på sånne objekter som de største og dyreste leilighetene. Det er et mye smalere marked enn resten av det vi selger. Så at de ble solgt med en gang, til prisantydning på 65 og 70 millioner, er veldig bra, sier Aarebrot.

Mange interesserte

Etter planen skal de tre leilighetsbyggene stå ferdige 2022. Leilighetene er på mellom 39 og 319 kvadratmeter, og bygges bak Sommerro Hotel. Hotellet skal stå klart våren om to år, og ligger i de gamle lokalene til Oslo Lysverker og Vestkantbadet – der sistnevnte skal bevares.

Da markedsføringen av boligprosjektet startet i sommer via Instagram og Facebook var det over 2.000 som meldte sin interesse.

Et annet prosjekt som nylig startet en tilsvarende markedsføringskampanje er Valkyrien, på Majorstuen i Oslo. Der er det blitt bygget 55 leiligheter i forbindelse med kjøpesenteret Valkyrien, som åpnet i vår. Det er Torstein Tvenge og hans tre barn som står bak prosjektet, som nå har lagt de første leilighetene ut på markedet.

sommerro
aspelin ramm
stordalen
varner
nyboligsalg
Nyheter
Bolig