<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har solgt 182 leiligheter for 936 millioner

Obos har solgt 182 leiligheter til eiendomsselskapet Quality Living Residential.

    Publisert 3. des. 2020 kl. 11.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 171 ord
    SELGER: Obos-sjef Daniel Kjørberg Siraj har solgt 182 leiligheter på Ulven i Oslo. Foto: Brian Cliff Olguin

    Obos har solgt 182 leiligheter på Ulven i Oslo til eiendomsselskapet Quality Living Residential for 936 millioner kroner. Boligene skal leies ut til det voksende bedriftsmarkedet i området.

    – Siden leilighetene vi bygger på Ulven primært blir borettslagsleiligheter, ønsker vi et utleiekonsept med høy kvalitet i området velkommen. Salget av Ulven Vest til én aktør gjør at prosjektet blir gjennomført raskt, dermed kortes byggeaktiviteten ned for de som allerede bor i området, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos.

    Prosjektet på Ulven vil få park- og torgarealer i umiddelbar nærhet, underjordisk parkering og bilfrie gatetun. Etter planen skal boligene i Ulven Vest stå klare til innflytting våren 2023. Totalentreprenør er Team Veidekke.

    – Planen er å leie ut boligene til ansatte tilknyttet den planlagte kunnskapsparken Construction City og andre kompetansebedrifter i område, sier Baard Schumann.

    Schumann etablerte Quality Living Residential i 2018. Formålet til selskapet er å investere i utleieprosjekter. Egenkapitalen i selskapet er kommitert av blant andre Oslo Pensjonsforsikring, Baumann-familien, Wenaas Kapital og Eidissen Consult.

    Pareto Securities og SEB har bistått med strukturering av transaksjonen.