Rekordår for Nordvik: – Vi er fremdeles en utfordrer

Eiendomsmeglerkjeden satte omsetningsrekord i 2020. – Vi er fremdeles en utfordrer, sier Nordvik-sjef Martin Kiligitto, som nå styrker laget.

STYRKER LAGET: Eiendomsmeglerkjeden Nordvik har ansatt Anett Nylander som ny markedsdirektør. Her sammen med Norvik-sjef Martin Kiligitto. Foto: Nordvik
Bolig

Eiendomsmeglerkjeden Nordvik vokser. Samlet endte omsetningen i selskapet på 500 millioner kroner i 2020, en oppgang på 68 prosent fra året før. 

Driftsresultatet (EBITDA) mer enn doblet seg i perioden – fra 42 millioner i 2019 til 92 millioner kroner i 2020, mens resultat før skatt endte på 93 millioner kroner, mot 40 millioner kroner året før.

– En utfordrer

– Vi er fremdeles en utfordrer, men er med klar margin den raskest voksende eiendomsmeglerkjeden i Norge, sier administrerende direktør, Martin Kiligitto.

Nordvik solgte mer enn 5000 boliger i 2020, og vil sannsynligvis ifølge Kiligitto selge opp mot 7000 boliger i år. 

– Vi fortsetter å ta markedsandeler og har etablert nye kontorer i flere strategisk viktige områder, sier han.

Styrker laget

Eiendomsmeglerkjeden har ansatt Anett Nylander som ny markedsdirektør. Nylander kommer fra stillingen som Senior Growth Manager i Fullstakk Marketing, og har lang erfaring med digital markedsføring fra blant annet Nordea og Schibsted.

– Å kjøpe og selge bolig er en stor emosjonell og økonomisk investering man kun gjør noen få ganger i livet. Ambisjonen er selvsagt å gjøre Nordvik til den absolutt foretrukne partneren i et boligbytte og til det digitale toget i bransjen, sier Nylander.

Hun begynner i stillingen 1. mai 2021, og blir ansatt nummer 238.

– I dagens digitale verden måles vi på mer enn det å selge bolig, og derfor er det viktig å få med seg kompetanse fra utsiden som kan hjelpe oss å styrke kundeopplevelsen i alle ledd, sier Kiligitto.

I 2020 åpnet eiendomsmeglerkjeden kontorer i Tønsberg, Skien og Porsgrunn, Løren, Røa, Bergen, Østensjø og Larvik, og teller nå 23 kontorer – opp fra 15 kontorer i 2019.