Ellen DeGeneres blar opp 73 mill. for luksusvilla

Luksusvillaen i Beverly Hills har svømmebasseng og er totalrenovert. Om talkshowverten skal bo i boligen eller selge videre, er uvisst. 

Publisert 14. sep. 2021 kl. 13.00
Oppdatert 14. sep. 2021 klokken 13.01
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 277 ord
BLAR OPP: Talkshowvert Ellen Degeneres og kona Portia De Rossis kjøper nytt hus i Beverly Hills. Foto: Dreamstime/Hilton & Hynes

Ellen DeGeneres har gjort gode penger på å flippe boliger, og har en merittliste det lukter svidd av. Alt den verdenskjente talkshowverten tar i blir til gull.

Men Degeneres og kona Portia De Rossis siste kjøp kan vise seg å bli noe vanskeligere å resultere i profitt. Huset – som er kjent som The Rowan Residence – ligger i Hidden Valley Estates i Beverly Hills, og er allerede en juvel.

Boligen er designet av Robert Skinner, en anerkjent arkitekt i Los Angeles, og ble kjøpt av DeGeneres og kona for 8,5 millioner dollar – 73 millioner kroner – etter å ha ligget ute til 9,4 millioner dollar – 81 millioner kroner – i en viss tid.

Ellen DeGeneres kjøper luksusvilla i Beverly Hills <strong>Foto: Hilton & Hyland</strong> (1 / 11)
Ellen DeGeneres kjøper luksusvilla i Beverly Hills Foto: Hilton & Hyland


Huset er fullstendig renovert og kjøkken, kontor, bad og det største soverommet har fått spesiell oppmerksomhet. 

Kjøkkenet har Douglas fir-innredning, terrazzo-fliser, kjøkkenbenk i marmor og museumskvalitet på belysningen. Såkalt tongue-and-groove-parkett av redwood-tre er brukt både på innsiden og utsiden av huset.

Boligen har nå fem soverom og seks bad med mer enn 430 kvadratmeter å boltre seg på. Utendørs finnes terrasser med spiseområder, svømmebasseng og en trivelig hage med trær og blomster.