Justin Timberlake ber om 300 mill. for luksusvilla

Artisten kjøpte eiendommen på 40 mål for 8,3 millioner dollar i 2002. Nå håper han å få fire ganger så mye. 

Publisert 5. okt. 2021 kl. 14.03
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 325 ord
Justin Timberlake og Jessica Biel selger huset, villaen, i Hollywood Hills i Los Angeles, California. Foto: Hilton & Hyland

Popstjernen Justin Timberlake og hans kone, modell og skuespiller Jessica Biel, har lagt ut sin luksusvilla til salgs i Los Angeles, California, til 35 millioner dollar – ganske nøyaktig 300 millioner kroner.

Eiendommen er på hele 40 mål og ligger i Hollywood Hills, ifølge eiendomsmegler Justin Paul Huchel i Hilton & Hyland.

Timberlake kjøpte luksusvillaen for 8,3 millioner dollar – 71 millioner kroner – i 2002, og håper dermed nå å få over fire fanger avkastning på investeringen.

Størst i området

Huset er bygget i 2000 og er inspirert av spansk arkitektur. Hovedhuset er på 1.200 kvadratmeter og har syv soverom, treningsrom, egen kinosal og oppholdsområder rundt hele huset. 

Det er også et separat gjestehus, en tennisbane og et 26 meter langt evighetsbasseng.

Justin Timberlake og Jessica Biel selger huset i Hollywood Hills i Los Angeles, California. <strong>Foto: Hilton & Heynes</strong> (1 / 5)
Justin Timberlake og Jessica Biel selger huset i Hollywood Hills i Los Angeles, California. Foto: Hilton & Heynes

Huchel forteller til Forbes Real Estate at Timberlake og Biel har pusset opp huset mens de har bodd i det og la blant annet til bassenget. 

– En av hovedattraksjonene ved huset er den overbygde terrassen med tretak, så vel som bassenget med jacuzzi med utsikt over San Fernando Valley. Bassenget løper langs hele lengden av huset, sier Huchel.

Eiendommen har stor hage og egen grønnsakshage og er mest sannsynlig en av de største i området.

– Bare å finne en liten grønn gressflik er vanskelig her, sier han.

Timberlake og Biel sitter på eiendommer i New York City, Montana og Tennessee og har brukt mindre og mindre tid i L.A., derav salget.