Amerikansk flykjempe slår forventningene

TROSSER FORVENTNINGENE: United Airlines er blant flyselskapene som har vært hardest rammet av trøbbel med flytypen Boeing 737 Max. Likevel trosser de forventningene og øker resultatet med 23 prosent fra samme korsvei i fjor. Foto: AP Photo/Julio Cortez

United Airlines Q3

Sterke kvartalsresultater fører til høynet 2019-guiding

23 prosent økning av resultat fra tilsvarende kvartal i fjor

3,4 prosent omsetningsøkning fra tilsvarende kvartal i fjor, men fortsatt noe lavere enn konsensus

Sterke kvartalsresultater for USAs fjerde største flyselskap førte til stor omsetning av aksjen etter stengetid. Kursen økte med 1,05 prosent under ordinær handel tirsdag, og steg ytterligere 1,39 prosent i utvidet handel.

Høyner 2019-guidingen

Et godt kvartal førte til et justert resultat på 4,07 dollar pr aksje, noe som er nesten tre prosent høyere enn det analytikerne på Wall Street forventet i sine estimater. De gode nyhetene medfører at flyselskapet høyner guidingen for 2019, og venter nå et justert resultat pr aksje på 11,25-12,20, mot tidligere 10,50-12,00 dollar pr aksje, skriver TDN Direkt.