Warren Buffett sender aksje rett opp

Laster opp i møbelforhandler

LASTER OPP: Warren Buffett Foto: (AP Photo/Nati Harnik, File)
Børs

Aksjen til møbelforhandleren RH stiger nærmere åtte prosent på Wall Street fredag etter det ble klart at Warren Buffetts Berkshire Hathaway eide 1,2 millioner aksjer i selskapet ved utgangen av tredje kvartal, melder CNBC.

Posisjonen i RH er verdt 206,3 millioner dollar, og gjør Berkshire til den fjerde største aksjonæren i selskapet. Dette er imidlertid en forholdsvis liten posisjon for Buffett-selskapet.

RH-aksjen har steget kraftig så langt i år etter at selskapet har knust forventningene.

Ifølge CNBC viser dokumentet sendt til det amerikanske finanstilsynet (SEC) at Berkshire i løpet av kvartalet reduserte beholdningen i Wells Fargo og Phillips 66. Posisjonene i selskaper som Bank of America, Coca-Cola og Kraft Heinz var uendret.