Stordalen: – Dette er en investering jeg gjør med hjertet

Publisert 26. nov. 2019 kl. 10.17
Oppdatert 26. nov. 2019 klokken 10.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 213 ord
STORDALENS SENESTE INVESTERING: Kustmarkens hundtjänst drives av Robert og Carina Jönsson, som jobber med dressering av førerhunder. Foto: Vidar Ruud

Hotellkonge Petter Stordalen blir medeier i familieselskapet Kustmarkens Hundtjänst AB, skriver Gøteborgs-Posten

Selskapet drives av Robert og Carina Jönsson, som jobber med dressering av førerhunder. Både Stordalens nåværende schäfer Ubbe og hans tidligere hund Cross kommer fra Kustmarken.

– De er verdensmestere, det er noe helt unikt. Jag har kjent Robert i 15 år og han er så dyktig på det han gjør, så fokusert på den som skal ha hunden, så jeg foreslo til slutt at vi kanskje skulle gjøre noe sammen. Dette er en investering jeg gjør med hjertet, mer enn med kalkulatoren, sier Stordalen til den svenske avisen.

– Hva kan du bidra med til denne virksomheten?

– En eneste ting: penger. Slik at han (Robert Jönsson journ. anm.) kan bygge og investere i Kustmarken og kan få mulighet til å utvikle virksomheten, slik at enda flere kan få den hjelpen de trenger, svarer Stordalen til Gøteborgs-Posten.

Jönsson mener Stordalens inntog i bedriften vil lede til forandringer – dog ingen radikale sådan.

– Jag kan se for meg at det kommer til å bli en suksessfull forandring. Men det er en naturlig forandring. Petter har en entusiasme og en kreativitet som vi forhåpentligvis skal kunne ha stor nytte av, sier han.