<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Polaris Media henter finansdirektøren til EMGS

    Publisert 2. des. 2019 kl. 16.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 164 ord
    FORNØYD: Per Axel Koch, konsernsjef i Polaris Media, er tilfreds med å funnet sin nye finansdirektør.  Foto: Eivind Yggeseth

    Finansdirektør i Electromagnetic Geoservices, Hege Veiseth, har sagt opp stillingen for å bli finansdirektør i Polaris Media. 

    Det opplyser selskapene mandag. 

    Veiseth begynte i EMGS tilbake i 2007, og har vært finansdirektør siden 2016. 

    – Jeg er svært tilfreds med at Veiseth begynner som CFO i Polaris Media. Veiseths erfaring passer godt med vår virksomhet, og jeg regner med at hun raskt vil innta en viktig rolle i utviklingen av selskapet. Polaris Media har hatt et meget spennende år i 2019 med god underliggende drift og investeringene i Stampen Media i Syd-Sverige og Polaris Media Sør, som vil bety en stor vekst for konsernet både i omsetning og antall abonnenter. Vi ser fram til å få Hege med på laget, sier konsernsjef i Polaris Media Per Axel Koch.

    Anders Eimstad har blitt utnevnt til midlertidig finansdirektør, og har vært i selskapet siden 20016. Han går over i den nye stillingen fra 1. januar 2020. 

    Det opplyses samtidig om at Veiseth vil fortsette å jobbe i EMGS i en overgangsperiode.