<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Få Spetalen og Moræus-Hanssens beste investeringstips

Toppinvestorene Øystein Stray Spetalen og Harald Moræus-Hanssen snakker om aksjer, favorittsektorer og sine investeringer inn i 2020.

    Publisert 31. des. 2019 kl. 08.26
    Oppdatert 31. des. 2019 klokken 08.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 224 ord
    Nyttårsaften: Trygve Julepodd: Hegnar og Eline Hvamstad møter investorene Harald Moræus-Hanssen & Øystein Stray Spetalen

    Gjennom hele julen møter Økonominyhetene en rekke analytikere, økonomer og investorer for å oppsummere året som har gått - og spå inn i 2020.

    I dag, på Nyttårsaften, er det aksjer, investeringer og politikk som står i fokus når vi møter toppinvestorene Harald Moræus-Hanssen og Øystein Stray Spetalen.

    Se hele intervjuet i videoen øverst i artikkelen, eller klikk deg inn her for å høre hele podcasten.

    Gikk du glipp av gårsdagens sending, da vi snakket vi bærekraft og bærekraftige investeringer?

    Hva med lørdagens intervju hvor vi diskuterte boligprisutsikter- og marked  med eiendomsutbygger Terje Tinholt og sjef i Privatmegleren, Grethe W. Meier?

    Dersom det er konkrete aksjetips du er ute etter, kan vi også anbefale at du tar en titt på intervjuet vårt med sjefstrateg i Sparebank 1 Markets, Peter Hermanrud og forvalter Jan Petter Sissener.

    Alle intervjuene finner du i oversikten under: