Oljemygg tar neste steg

FULLFØRT: Campo Límite-letebrønnen (CLix-1001), lokalisert i Palermo Aike-letelisensen i Santa Cruz-provinsen i Argentina, er blitt boret til en målt dybde på 2.247 meter og brønnlogging har blitt fullført. Foto: IOX
Børs

Campo Límite-letebrønnen (CLix-1001), lokalisert i Palermo Aike-letelisensen i Santa Cruz-provinsen i Argentina, er boret til en målt dybde på 2.247 meter og brønnlogging har blitt fullført, går det frem av en melding fra Interoil Exploration and Production.

Selskapet og operatøren, Selva Maria Oil S.A., har – basert på initielle data fra bore- og loggeoperasjonene – besluttet å gå til neste steg i operasjonene og teste brønnen.

Brønnen vil bli fullført av Petreven H-205-riggen, etterfulgt av konvensjonell inflow-testing. 

Videre går det frem at mobilisering er planlagt og ytterligere kunngjøringer vil bli gjort snart.