Navamedic inngår avtale

UTVIDER: – Vi er glade for å kunngjøre avtalen med Alimental Health, og utvide distribusjonen av Alflorex til Nederland, et viktig vekstmarked for Navamedic, kommenterer sier Kathrine Gamborg Andreassen som er administrerende direktør i Navamedic. Foto: Iván Kverme

Navamedic har ifølge en melding  inngått en avtale med Alimental Health om lansering av Alflorex i Nederland i andre halvår 2020. 

Samtidig har selskapet lansert Alflorex produkt i Danmark.

– Vi er glade for å kunngjøre avtalen med Alimental Health, og utvide distribusjonen av Alflorex til Nederland, et viktig vekstmarked for Navamedic, kommenterer sier Kathrine Gamborg Andreassen som er administrerende direktør i Navamedic. 

Hun viser til at cirka 10-15 prosent prosent av befolkningen har IBS-symptomer, og ved å introdusere Alflorex i flere markeder bidrar selskapet til forbedret livskvalitet ved å hjelpe mennesker som lider av IBS å ta tilbake kontrollen over tarmenes helse.