<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Navamedic oppdaterer

    Publisert 24. jan. 2020 kl. 13.49
    Oppdatert 24. jan. 2020 klokken 15.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord
    UTVIDER: – Vi er glade for å kunngjøre avtalen med Alimental Health, og utvide distribusjonen av Alflorex til Nederland, et viktig vekstmarked for Navamedic, kommenterer sier Kathrine Gamborg Andreassen som er administrerende direktør i Navamedic. Foto: Iván Kverme

    Navamedic har ifølge en melding  inngått en avtale med Alimental Health om lansering av Alflorex i Nederland i andre halvår 2020. 

    Samtidig har selskapet lansert Alflorex produkt i Danmark.

    – Vi er glade for å kunngjøre avtalen med Alimental Health, og utvide distribusjonen av Alflorex til Nederland, et viktig vekstmarked for Navamedic, kommenterer sier Kathrine Gamborg Andreassen som er administrerende direktør i Navamedic. 

    Hun viser til at cirka 10-15 prosent prosent av befolkningen har IBS-symptomer, og ved å introdusere Alflorex i flere markeder bidrar selskapet til forbedret livskvalitet ved å hjelpe mennesker som lider av IBS å ta tilbake kontrollen over tarmenes helse.