Nordic Mining starter byggeaktiviteten i 2020

Klar for diskusjoner med potensielle utstyr- og tjenesteleverandører

Publisert 28. jan. 2020 kl. 08.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
STERK PLATTFORM: Ivar S. Fossum, adm. direktør i Nordic Mining, mener selskapet har en sterk og robust plattform for gjennomførelse av Engebø-prosjektet» Foto: Ivan Kverme

Nordic Mining har gjennomført mulighetsstudien for Engebø for rutil og -granatprosjektet, fremgår det av en oppdatering tirsdag. 

Selskapet skriver at det nå har et mål om å starte byggeaktiviteten på Engebø i løpet av 2020, avhengig av finansiering. 

«Mulighetsstudien (DFS) oppsummerer det omfattende arbeidet gjort i alle aspekter av de tekniske og kommersielle feltene for å redusere og minske risikoene, og gir en sterk og robust plattform for gjennomførelse av Engebø-prosjektet», sier konsernsjef Ivar S. Fossum.

Nordic Mining vil fortsette med detaljert prosjektering (FEED). Selskapet vil samtidig initiere kontraktsdiskusjoner med potensielle utstyr- og tjenesteleverandører. 

«Dialoger med partnere for rutil og granat vil fortsette med å sikre pålitelige vilkår og betingelser. Bankenes due diligence er pågående», heter det.