Klatrer på Oslo Børs etter ny strategi og samarbeid

Publisert 30. jan. 2020 kl. 09.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
NYTT FOKUS: Thin Film Electronics har torsdag oppdatert strategien med fokus på design, utvikling og produksjon av nyskapende batteriløsninger. Foto: Kallestad, Gorm

Thin Film Electronics har torsdag oppdatert strategien med fokus på design, utvikling og produksjon av nyskapende batteriløsninger.

Strategien er rettet mot eksisterende etterspørsel, opplyses det i en børsmelding. 

Ifølge ledelsen er beslutningen gjort på bakgrunn en omfattende evaluering av av flere markeder for å finne den mest kommersielt overbevisende bruken av selskapet patenterte prosessteknologiske løsninger. 

For å akselerere utviklingen i fabrikken i San Jose i California, har Thin Fil inngått et partnerskap med et ledende teknologiutviklingsselskap, uten å gå inn på hvilket selskap det er snakk om. 

Basert på selskapets beslutning om å utnytte eksisterende intellektuell eiendom, ser ikke selskapet per nåbehov for å utstede warrants, som er autorisert på den ekstraordinære generalforsamlingen i oktober. 

Thin Film jobber også aktivt med CNECT-plattformen og relatert eiendeler, og evaluerer tilbud fra potensielle kjøpere som er interessert i å distribuere NFC-løsninger. 

Aksjen stiger markant på Oslo Børs torsdag, og er i åpningshandelen opp tolv prosent til 2,38 kroner. 

Det siste året har Thin Film derimot falt 82 prosent.