Røkke styrker laget i Afrika

Publisert 31. jan. 2020 kl. 10.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord
AFRIKA: Aker Energy har utnevnt ny direktør for å styrke ledelsen og den lokale tilstedeværelsen.  Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Aker Energy har ifølge en melding utnevnt Kadijah Amoah til direktør i Ghana. 

Utnevnelsen er en del av selskapets strategi om å styrke den lokale tilstedeværelsen og ledelsen i Ghana. 

«Vi er veldig glade for å styrke vårt team og tilstedeværelse i Ghana med Kadijah som direktør for Aker Energy i Ghana. Med Kadijahs erfaring er jeg trygg på at hun vil lede med suksess når vi går mot utviklingsfasen av Pecan-prosjektet offshore Ghana», sier Svein Jakob Liknes, administrerende direktør i Aker Energy.

Amoah vil også inngå i selskapsledelsen i Aker Energy. Hun vil også jobbe nært med AGM Petroleum Ghana Limited og Aker Ghana Investment Company. 

«Alt starter med Pecan-prosjektet med Aker Energy som operatør, men dette er bare begynnelsen. AGMs planer om å lete og avgrense SDWT (South Deepwater Tano-blokken) og AGICs planer om å gå etter utviklingsmuligheter står som testamenter til Akers forpliktelse til industriutvikling i Ghana utover det kommende prosjektet», sier Amoah i en kommentar.