<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bloomberg håper på coronaeffekt

I en ny, kostbar reklamefilm går Michael Bloomberg rett i strupen på Donald Trump, og mener han hadde taklet virusutbruddet veldig mye bedre enn den sittende presidenten.

    Publisert 2. mars 2020 kl. 11.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord
    Bloomberg håper på coronaeffekt

    Milliardær og presidentkandidat Michael Bloomberg har laget en reklamefilm hvor han adresserer coronaviruset, og som ble vist 48 timer før "super-tirsdag". Reklamefilmen, som skal ha kostet mellom 1,5 og 3 millioner dollar, har tittelen "Leadership in Crisis" og er med Bloomberg som står i et rom som minner veldig om Det ovale kontor, skriver den engelske avisen The Independent. 

    En mester i katastrofer

    Annonsen er et stikk mot president Donald Trump som har fått mye kritikk for sin håndtering av virusutbruddet. I videoen presenterer Bloomberg seg selv som en mester i å takle katastrofer mens han var ordfører i New York.

    – Jeg måtte takle orkaner, strømbrudd, terrorforsøk, vestnilfeber og svineinfluensa. Min metode som leder var å ha en plan før problemet dukket opp, sier Bloomberg i reklamefilmen. 

    Bloomberg har ikke vært med på noen av primærvalgene som har vært for demokratene foreløpig. Men satser stort på "super-tirsdag", hvor 14 stater har primærvalg, og han har brukt flere hundre millioner av dollar på politiske reklamer. 

    Pete Buttigieg trakk seg som presidentkandidat for demokratenes natt til mandag, etter å ha ikke fått inn nok penger og hatt en nedadgående kurve i primærvalgene.