DNO kutter 2020-budsjettet med 300 millioner dollar

TAR GREP: – Vi demonstrerte vår motstandsdyktighet og fleksibilitet under den regionale geopolitiske uroen utløst av IS for rundt fem år siden, og vi kan trappe opp driften raskt når coronaviruset er tilbake i flasken, kommenterer Bijan Mossavar-Rahmani, styreleder i DNO. Foto: Iván Kverme

DNO kutter ifølge en melding budsjettet for 2020 med 300 millioner dollar - omlag 3,15 milliarder kroner, tilsvarende 30 prosent.

Videre vil selskapet redusere bemanningen og kutte utbytte for første halvår.

Selskapet vil stramme opp balansen etter det kraftige oljeprisfallet som er forårsaket av coronaviruset.

– Vi demonstrerte vår motstandsdyktighet og fleksibilitet under den regionale geopolitiske uroen utløst av IS for rundt fem år siden, og vi kan trappe opp driften raskt når coronaviruset er tilbake i flasken, kommenterer Bijan Mossavar-Rahmani, styreleder i DNO.