Styreleder kjøper i Solon

Styremedlemmene i Solon fortsetter å hamstre aksjer i eiendomsselskapet.

Hamstrer: Gründer og styreleder i Solon Eiendom, Simen Thorsen.  Foto: NTB scanpix

Det er populært for styremedlemmer å kjøpe i Solon for tiden. I går kjøpte styremedlem Runar Vatne 50.000 aksjer gjennom sitt selskap Vatne Property. Aksjene ble kjøpt til en kurs på 26,48 kroner pr. aksje. 

I dag kommer meldingen om at Solons styreleder, Simen Thorsen, har kjøpt 6.000 aksjer til en kurs på 27,73 kroner pr. aksje. Styrelederen kjøper aksjene gjennom selskapet sitt Hortulan, og han vil etter dette sitte på 14.094.758 aksjer og forwardterminkontrakter med eksponering mot 2.000.000 aksjer, noe som tilsvarer 21,7 prosent av den totale aksjekapitalen og stemmerettighetene i Solon Eiendom.

På mandag foretok Thorsen et eierskapsbytte av over fire millioner privat til sitt heleide private selskap Hortulan. 

Solon Eiendom har også kjøpt tilbake 5.700 aksjer i dag til en snittkurs på 26,73 kroner pr. aksje. Etter kjøpet sitter Solon Eiendom på 17.609 av sine egne aksjer.