Analytiker ser lys i tunnelen for Uber-aksjen

Wells Fargo-analytiker anser Uber som et godt posisjonert selskap til å dra nytte av nye smarttelefonløsninger og færre personlige bilkjøp.

POSITIV PÅ LANG SIKT: Analytiker i Wells Fargo, Brian Fitzgerald, oppgraderte Uber-aksjen fra nøytral til overvekt. Foto: dreamstime

Taxiformidlingstjenesten Uber har opplevd stort salg av investorer under COVID-19-utbruddet. Analytiker Brian Fitzgerald i Wells Fargo mener at dette gir investorer en sjanse til å kjøpe selskapet til en rabatt på 50 prosent.

Analytikeren argumenterer for dette ved å vise til Ubers posisjon i forhold til nye innovative løsninger og færre personlige bilkjøp. 

For investorer med tålmodighet

Analytikeren påstår man kjøper selskapet til en rabatt på 50 prosent, gitt at man smører seg inn med tålmodighet. På nær sikt tror han at Uber er likvide nok til å komme ut av COVID-19-krisen på en grei måte og deretter bli større i matleveringsmarkedet, fremgår det i en artikkel fra MarketWatch. 

"To tredjedeler av Ubers kostnadsstruktur er varierende, noe som skaper en automatisk demper mot reduserte inntekter", fremgår det i Wells Fargo-analytikerns analyse av selskapet. 

Hittil i år er taxiformidlingstjenesten ned 31,98 prosent på New York Stock Exchange.