Creditt Suisse beveger seg mot overvekt i aksjer

Credit Suisse sier de er overvekt i aksjer, spesielt i utviklede markeder. 

OVERVEKT I AKSJER: Et skilt med logoen til Credit Suisse på hovedkvarteret i USA Foto: Reuters

Den sveitsiske banken, Credit Suisse, sier torsdag ifølge Reuters at de beveget seg mot en overvekt av globale aksjer. Banken peker på at den amerikanske krisepakken begrenser nedsiden i amerikansk økonomi.

Senatet godtkjente onsdag kveld den amerikanske krisepakken på 2.200 milliarder dollar. Den går nå videre for godkjenning i Representantenes hus som skal stemme over pakken fredag.

Krisepakken skal komme arbeidstakere og bedrifter i USA til unnsetning i den økonomiske krisen som er oppstått som følge av koronapandemien. Dette er den største redningspakken som noensinne er gitt i landet.

«Ettersom investorer sjelden vil kjøpe bunnen i ustabile markeder som disse, mener Investeringskomiteen at det er en bragd å være en tidlig kjøper fremfor å vente til en markedsbunn har blitt tydelig for alle» sa Walter Edelmann, bankens global sjefsstrateg ifølge Reuters.